|
Post by mockliniraperf on Mar 16, 2022 11:23:03 GMT -5
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Superheroes Junior Premium ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------ ▶▶▶▶ Superheroes Junior Premium IOS ◀◀◀◀------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ goljufija koda za številne primogeme ▞▞▞------------------------------------------ ▞▞▞ Superheroes Junior Premium 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ O MOJ BOG! TAKO KULA IGRA Superheroes Junior Premium Akcija edjSuperheroes Junior Premium მძაფრსიუჟეტიანი ozuKontrole so nekoliko "neumne", lahko onemogočite spund, vendar ne morete onemogočiti glasbe, grozne glasbe. ima tudi nepreskočljivo vadnico, ki je izjemno nesmiselna najslabše lepo Funkcije za izhod iz igre NI. Prisilno zapiranje igre je edini način za moj telefon Android. Dajte nam to osnovno funkcijo čim prej za višjo stopnjo. prijetno 270 zvezdic Čudovite igre. Dobra igra dobro Na splošno dobra igra. Enostaven za učenje in zabaven za igranje. Dobra grafika in igra. Edina težava je, da je glasba preglasna. Razvijalci prosimo, da dodate možnost glasnosti glasbe. Jumping Land Akcja psukDiamant nagrajuje manj in veliko oglasov zabavno in kul Dobra igra, vendar malo hrošča. Včasih, ko streljam in se premaknem nekoliko nazaj, puška ne bi spet zadela tarčo pred mano, dokler se spet ne premaknem naprej, čeprav je smer strelnega žarka še naprej. Poleg tega, ko sem končal zadnjo stopnjo, mi igra ni več pokazala nobene stopnje in vse je postalo prazno dodaj možnost prijave na fb. Čudovita igra! Toda tam je nekaj slovničnih napak, verjetno bo popravljeno v posodobitvi.
|
|