Post by mockliniraperf on Mar 16, 2022 11:17:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thetan Arena: Survival MOBA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thetan Arena: Survival MOBA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile oyunu (puan artışı) ▞▞▞
▞▞▞ Thetan Arena: Survival MOBA 2022 version ▞▞▞
Çöpçatanlığınızı düzeltin. Aynı rütbenin aynı rütbe ile oynadığı yer. Oldukça adaletsiz. Temelde oyun artık beceriye değil, sadece şansa dayanıyor.
Oyun güzeldi ama maça girmede biraz gecikme ve gecikme oldu. Lütfen bu Dev'i düzeltin. Ayrıca Hak Talebi'nde oyun içi para birimini BRONZE V olarak değiştirebilirsiniz.
Thetan Arena: Survival MOBA Märulimängud wsrb
Çok iyi bir oyun rekabetçi, oyun oynamakla ilgilenmiyor ama Thetan'ı seviyorum ve ona bağımlıyım. Geliştiriciler, THC oynamak ve kazanmak için ücretsiz nft'leri düşünmelidir....
artıları: bir mobil oyun için oldukça iyi görünüyor eksileri: menüdeki temel şeylerden gerçek oynanışa kadar çok fazla hata zaten üzerinde bilgisayar korsanları var (4 saatlik oyunda bir tane gördüm, muhtemelen daha fazlası merdivende) kahramanlar dengeli değildir beceri tanımı genellikle kafa karıştırıcı ve/veya yanıltıcıdır görünüşe göre ayrılanlar/aylaklar için ceza yok Kutulardan XP dağıtımı takım tabanlı olmalıdır, aksi takdirde moronlar hepsini alıp takımın geri kalanını kuru bırakabilir
Şu anda giriş yapamıyorum! E-postamı 4 gün önce kaydettim ama her zaman kayıtlı olmadığımı söylüyor. Ne oluyor?
Yükleme aq brawl stars aynı basit bı tık daha farklı
Harika bir oyun hala öğreniyor. P2E gelecek
Boşa harcamak!!! İndirmeyin. Ne zaman üst sıralara çıkarsanız, ne kadar iyi oynarsanız oynayın kaybedersiniz. Takım üyelerinin süperstar, pil maçlarında ne yapacakları konusunda hiçbir fikri yok. Yıldızı veya pili kendi başınıza çalmaya çalıştığınızda ve ekip üyeleriniz varilleri yok etmekle meşgulken öldürülürken etrafta dolaşmaya devam ederler. Oyunculara nereye gideceklerini göstermek için büyük bir işaretçi oku olmalı......Kimse eğitimi ciddiye almıyor. Bu nedenle, oyunculara ne yapacaklarını ve nereye gideceklerini göstermek için maçlara ipuçları yerleştirin.
Bu oyunda daha fazla oyun modu ve seçeneği olmalı, çöp gibi görünüyor
Küfür almak için satılmak için zorum hazır araçlarla tasarlanmak için kullanılan karekterlerle üretilemeyecek kadar ucuz olan bizler ucuzle kapisirken adamlar 4 karakterle oynanabilecek indirimleri bozar
Maçın ortasındayken oyun çöküyor. Haksız eşleştirme. Ücretsiz kahramanlar, efsanevi kahramanlara karşı. Ne şaka ama!
Madeni para veriyormuş onun için oynuyorum
Thetan Arena: Survival MOBA Märulimängud wsrb
Journey Decor Casual njq
Şimdiye kadarki en kötü oyun isteyerek zorlu botlar koydular oyunu kazanmamızı sağlamıyorlar sadece bizden para çalıyorlar o olayı oynamak için özel bir etkinlik tuttular para harcamanız gerekiyor şu ana kadar yatırım yaparken para kazanmanın ne anlamı var ben bu oyun hindistan'da piyasaya sürülseydi yasaklamak zorunda olduğu hiçbir şey kazanmadım bir dava açardım ve onları mahkemeye sürüklerdim, buna yatırım yapmadığınızdan emin olun ....
Bana göre oyunun belki iyi olduğunu söyleyebilirim ama emin olamıyorum çünkü sadece eğitim oynanabilir durumda. Takma adınızı değiştirmek sonsuza kadar sürer! Ben bile oynayamıyorum. Bu bir hataysa, lütfen bunu düzeltin çünkü bu oyunun potansiyeli olduğunu hissediyorum.
Daha iyi bir oyun oynamak çok eğlenceli ama bir maç oynadıktan sonra oluşan hata çok can sıkıcı lütfen çöpçatanlığı düzeltin
Uh, Güncelleme hoş değil ve kaybettiğinizde seviyenizi -25 gibi kaybediyorsunuz böyle nefret ediyorum. teşekkürler, Vince
Özel kademesine gel içinde veya ikili giriş kasmaya devam edin solo takimli maçlarda hazırlık aşamasındasınız
Uygulamayı güncelle diyor ve uygulama mağazasında güncelleme yok mu? ve yüksek bir seviyeye ulaşmak için çok uğraşmanızdan korkmayın ve tüm süper kahramanlarla savaştıktan sonra sizi başladığınız yere geri getirin 😞
Güzel oyun ama güzel ping bulmak zor
Son güncellemeden sonra oyuna başladığımda oyunun başladığını gösteriyor ama oyuna giremiyorum. Rütbede gereksiz düşüş.
Oyunu seviyorum ama para kazanmak neredeyse imkansız
Bu oyunun eşleşmesi çok uzun sürüyor, lütfen düzeltin, aldığımda yıldızı değiştirin
Daha iyi olabilirdi, iyi fikir. Yani benim asıl sorunum, ayrıştırmanın adil olmaması... ve nasıl oynanacağını bilmeyen insanlarla oynarsam, iyi oynasam ve Savaşta gerçekten çaba sarf etsem de puan kaybederim. Yine de gevşerim. O zaman yeni oyuncuları daha deneyimli oyuncularla eşleştirme mantığı tamamen saçmalık.
Güncellemeden sonra bağlantım kötü gitti, son oyunu karşılaştırın ve joystick hala kötü, bazen parmağımı algılamıyor ve pc sürümü en kötü sunucuya sahip, bağlantım iyi ama hala kırmızı ping. Ve bu uygulamayı her oynamaya başladığımda wifi bağlantımın bozulacağından şüpheliyim.
muqqq
İçinde bir trojen dosyası var. Muhtemelen cihazlarınızda madeni para çıkarıyorlar.
Thetan Arena: Survival MOBA Jangovar jgxv
Bence güzel sizce?
beh geleş
Ücretsiz karakterler ile hiçbir yere varamıyorsunuz. İlla paralı almaya itiyorlar. başarılı çok az karakter var. Oyun paralı bir oyun denebilir. Zevk almak için girilebilecek bir oyun değil. yüklemeye değmez
İyi oyun hoşuma gidiyor ama bazen yükleme veya hata var, gelecekte iyi oyunlarını biliyorum...
Güzel oyun! Söylediklerimi geri aldım! Sadece LOL hakkında rahatsız olduğum sorunu düzelttiniz ama bu eğlenceli bir oyun!
Bu iyi bir oyun, ancak onların Kahramanlarını satın almadan kazanmaya çalışıyorsanız, ne kadar iyi olursanız olun Bronz'a ulaşma şansınız çok düşük.Sizi düşük seviyeli Kahramanlara sahip botlarla takım oluşturacak, ardından düşman takımı olarak yüksek rütbeli Kahramanlara sahip yüksek seviyeli Oyuncularla eşleştirecektir. Onun
Neden bu kadar gecikmeli 🥺 wifi sinyalim çok güçlü ama thetan arenada oynadığımda zayıflıyor 🥺 düzeltebilir misin .
Oyun sistemleri biraz adaletsiz, oyun yine de sizin gibi ücretsiz kahramanlarla aynı ücretsiz kahramanlarla oynarken, oyun sizi kahramanlara para ödeyen oyuncu ekibiyle eşleştirir. Ücretli kahramanlara karşı bir maç kazanmak neredeyse imkansız. Ve her maçı kaybettiğinizde kazandığınız XP'nin aynısını kaybedersiniz. Bronza asla ulaşamayacaksın. Sadece eğlenmek için oynayın.