(Android/iOS) Korean Conversation Practice - Cudu коди витривалості генератора
Mar 16, 2022 11:04:59 GMT -5
Post by mockliniraperf on Mar 16, 2022 11:04:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Korean Conversation Practice - Cudu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Korean Conversation Practice - Cudu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди витривалості генератора ▞▞▞
▞▞▞ Korean Conversation Practice - Cudu 2022 version ▞▞▞
Поки що я отримую хороший досвід, сподіваюся, що це не розчарує, коли я переміщуюся по ньому
Ця програма настільки чудова, що мені подобається, тепер я добре розмовляю корейською
Я думаю, що для цієї програми потрібна одна річ, а саме, коли ви вивчаєте нову фразу, ви повинні мати можливість, щоб програма говорила з вами повільно, щоб ви могли правильно вимовляти слова.
гарний ап
Мені дуже подобається ця програма зараз після 3 місяців використання я професійно корейською, і це добре
Korean Conversation Practice - Cudu Εκπαίδευση bfoz
Чудовий досвід навчання, він такий точний і гарантує, що все вимовляється належним чином, чудовий графічний дизайн, і це так легко використовувати і зробити вивчення корейського веселим і легким, дізнайтеся багато з нього за дуже короткий період часу..... чудовий додаток ❤
Мені подобається практика розмови. Хотілося б, щоб у них була можливість вимкнути романізацію
Ця програма чудова, і я буду продовжувати її використовувати, але іноді вона припиняється, коли я натискаю кнопку промови
Він не перекладається корейською, він перекладається мовою, якої не існує, я подивився на YouTube і це не те саме. Вони просто хочуть вас обдурити! 😡👎
Це чудова програма, але коли я читаю коментарі, які дають лише одну зірку, один говорить, що «граматика неправильна, і це погана програма для вивчення корейської», тому я видаляю її, і коли я перевіряю іншу програму, яка також навчає корейської мови і ви корейський додаток є неправильним, я сподіваюся, що ви виправите це, і дякую за цю програму, яку ви зробили
Ця програма була такою гарною... Мені дуже подобається... І цією програмою дуже легко користуватися...
Він падає щоразу, коли я його відкриваю, коли я можу його відкрити, мікрофон працював nkt
Я дуже люблю цей додаток! Допоможіть мені з правильною вимовою. Розмову досить легко запам’ятати і зрозуміти.
Оце Так ! Це дуже гарний додаток, і мені подобається цей додаток, і я вивчив корейську мову за кілька днів, і це дуже корисний додаток для вивчення корейської мови, і тому я ставлю 5 зірок⭐⭐⭐⭐⭐
Ця програма подарувала мені чудовий досвід, і вона потребує набагато більше визнання, ніж інші. Він проведе вас через усі рівні з належною практикою. Процес відкриття кожного рівня послідовно один за одним відповідно до вашого прогресу чудовий. Крім того, ця програма має набагато більший запас лексики (дієслова, іменники, прикметники, сполучники, числівники тощо), важливі та повністю відсортовані уроки граматики. Єдиним недоліком є перетворення фраз, зауважте, програма не призначена для перекладу.
Я живу, щоб вивчати корейську мову, і ця програма є ефективним способом навчання. Спасибі.
Prática de Conversação Coreana - CUDU. Educação mll
Korean Conversation Practice - Cudu கல்வி oihb
частина голосу звучить дивно.. але в основному добре..
Цей додаток чудовий! Я поставлю йому 4 зірки, тому що він відповідає майже всім стандартам моїх програм для вивчення корейської мови, але якщо ви хочете вивчити лише одне слово, це не дозволить вам, більшість людей відмовиться від цієї програми для перекладача Google, але gt (перекладач Google) не не точна. Ця програма точніша, ніж більшість програм, дуже корисна, але, можливо, виправити проблему «Я хочу вивчити лише одне слово»... Але я рекомендую!
Мені подобається ця програма, це дуже гарна програма, і я розмовляю краще, і її легко запам'ятати розмову
Серйозно в додатку немає італійської мови?? Checewa, боснійська.......не італійська?
한국어 한국에 공부했어. Я вважаю програму пристойною, але потребує роботи. Це неправильно тлумачить те, що я говорю, мова звучить дивно, оскільки я не пам’ятаю, щоб справжні корейці говорили так, тому, коли я відповідаю в останньому раунді, указуючи, як я мав запитати/відповідати в корейському університеті, (оскільки там не потрібно читати назад) він просто говорить, що я помиляюся, але це не має значення, оскільки мікрофон все одно неправильно підхопив це. Мені подобається оформлення та взаємодія. З голосами потрібна робота.
Цей додаток такий чудовий. Це допомагає мені вивчити корейську вимову. Встановіть програму, вона вам дійсно допоможе.
Гарний додаток
Я думаю, що це, можливо, легкий ht, щоб ми могли зрозуміти, що це просто хангуль
Додаток хороший, але мені потрібно щось простіше та конкретніше, з єдиним маршрутом, за яким я можу йти майже наосліп, щоб отримати знання. Щось більше схоже на додаток «Імерсивний китайський».
Я думаю, що це найкраще, що я знайшов, але ми можемо використовувати його лише тоді, коли ми не досконалі з основами мови
Мені подобається цей додаток, він допоміг мені напевно почати вчити корейську правильно та легко ❤️ Рекомендую тим, хто хоче вивчити корейську і йому це важко.
Додайте кольорове формулювання для кращого розуміння кожного слова.
Я дуже люблю вчити корейську. Це так круто і дуже добре👍. Дякую
Я люблю цей додаток!! Це дійсно допомагає мені працювати над своїм мовленням.
Під фразами звучить як європейський робот, який намагається вимовити корейський lol! Справді потрібно змінити цю функцію
Нічого страшного, але є й помилки
Це найкраща програма, яку я пробував....... це так легко зрозуміти та запам'ятати😘😘
Це дійсно гарна програма для практики розмови корейською
Я завантажив його, але він навіть не відкрився
Це добре, але реклама заважає
Дуже мало інструкцій та навігації, щоб допомогти користувачеві зрозуміти, що йому робити. Діалоги починаються досить просунуті (складні речення), а функція запису погана.
Я люблю додаток! Мені було дуже легко вивчити корейський через цю програму. Раніше я пробував багато інших корейських програм, але поки це найкращий додаток, який я використовував.
Korean Conversation Practice - Cudu Education tbh
Drops: Belajar bahasa Turki Pendidikan rsc
це непогана програма, але поки я думаю, що це потребує оновлення. Тому що деякі вимови неправильні. Я знаю, що я не дуже добре володію корейською, але моя корейська цілком підходить для мене, щоб розмовляти нею, ні.. щоб я її розумів. Тож сподіваюся, що ви зможете вирішити цю проблему. Коли ви закінчите, я оновлю свій вигляд. І більше нічого, що жіночий голос робота, я думаю, Міна, я думаю, що вона sic. Потрібне оновлення, оскільки її голос звучить занадто дивно.
Я знайшов це корисним і мені це дуже подобається!
Koreansk samtale praksis - CUDU. Læring tgc
Це було добре, але чому він не може записати мій голос, коли я тренуюся вимовляти?? Допоможіть
Дуже корисний. Єдине, чого не вистачало, це кнопки паузи під час розмов. Тоді це було б ідеально.
не так багато і 3 зірки
Ця програма дуже гарна та проста у використанні. тепер я трохи розумію Корею. Але я також хочу про наш телефон.корейські клавіатури, які я не розумію на клавіатурі, але програма гарна, ви також можете зберегти та вивчити Корею за 1 місяць, якщо спробуєте більше. Супер додаток
Дякую за цю програму!
Подорожуючи