Post by wawabaraci on Feb 20, 2022 20:50:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
güzel ama küçük ler için sadece 8 9 bana göre çok iyi randon
oyun mam daha olabilirdi bide keşke bazı şeyler paralı oyunu7 güzelleştirme oyunu daha güzel olabilirdi ve yüklemeden önceki fotoğrafta günümüzde şimdi bittiyurretteyeeyeyuseueyeeuerereerueruuer egiyddfsyreytrueruuer egiyddfsyreytyitfurtiiurifttifttitiftifiyjgufrutttityterrftruhundan şimdi bitmişyurretteyeeyeyuseueyeeuerereerueruuer egiyddfsyreytrueruuer egiyddfsyreytyitfurtiiurifttifttitiftifiyjgufrutttityterrftrut
Çok fazla reklam var. Bunun ücretsiz bir uygulama olduğunu ve geliştiricilerin reklamlarla ödeme aldığını biliyorum, ancak reklamların sıklığı sinir bozucu. Az önce kazandığınız ödülü açmak ister misiniz? Bir reklam izlemeniz gerekiyor. Arkadaşınıza işkence etmek için farklı bir öğeye geçmek ister misiniz? Başka bir reklam. Buddy'ye işkence etmeye geri dönmek ister misin? BAŞKA BİR REKLAM.
1 dakika içinde reklam oynamak için 1 reklam reklamım
Oyun harika ama çok fazla reklam var mesela arkadaşını öldürdükten sonra şimdiki zamana tıklamasan bile reklam geliyor
Oyunda antrenman yapma ve 5 yaş ve altının oynaması gerek
Oyun hiçbir sıkıntısı yok ama reklamlar çok fazla insan reklamlardan bunalıyor artık
oyun için çok küçük güzel ama 7+ bir oyun cocoklarin oynaması hoş olmaz ama deneyelim stres öğrenciler atabilirsiniz madem nede 4 çünkü çünküdriodjdjd tam 12 dakika da yüklendi benim internetimren olabilirim olabilirim coooooooooooooooooooooook tavsiye ederim size çıksın diye yukarı çıksın diye diyedodklsoskdjffhfhfhfifidfridkksksks
Şiddetden başka bir şey değil eğlenceli olanlardan sonra oyuncak ayısını parçaladı
Course Réelle de Moto 3D Jeux de courses tejd
Bu uygulamayla yaşadığım en iyi eğlence, onu kaldırmaktı! Eğlence veya macerada sıfır değer sunuyorsa. Son olarak, oyunun reklamları oyundan daha iyi olduğunda, bu gözle görülür bir şekilde büyük bir sorundur. Bir yıldızım - değeri olmadığı için.
efsane kötü diyenler yalan atiyo yüklemeniz tavsiye ederim ama çok reklam var bide sürekli reklamlı ve sunu almak ister mi diye geliyo o yüzde 2 yıldızı kirdim
İyi ama dostumu öldürdüğümde reklamları izlemek istemiyorum ama bize gerçekten bir seçenek sunmuyor
Oyun değil bir kez 2017 ' de yükledik silah hiç bir güzel değildi sildim 2018 ' de yükledik hata değildi sonra bozuldu tamirci uygulamaları silindi daha sonra su an 2019 ' da yüklemeye çalışıyorum bir sürü hatayla karşılaşma yeter canımı sıkmaya başladı bu oyun YETERRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!
bu oyun fena değil... ama ben gerçekten içine girmiyorum. Pek çok insan, sıkıldıysanız veya orada saatlerce kalabilirseniz ne kadar harika bir zaman öldürücü olduğunu söylüyor. Ben olabilirim emin değilim ama çok çabuk sıkılıyor. Ayrıca arkadaşı döverek para kazanmak sonsuza kadar sürer. grafikler iyi, gecikmeli değil, bu yüzden sorun değil. ama sadece çok sıkıcı.... çünkü esas olarak yaptığın tek şey onu dövmek gerçekten başka bir şey değil ve oyunun amacının bu olduğunu biliyorum ama onun başına tekrar tekrar aynı şey geliyor.
Çok güzel olmuş bu oyun hiç güzel olacaktır tavsiye ederim . iyi akşamlar
Oyun ama reklam var bu oyunu kullanan kişi herkesle düzeltme güzelsin ya bu şehirde yaşayan insan ölüyo reklam veriyorlar bence üç yıldızı hakediyorsunuz
Kick the Buddy Akcja rubu
Kick the Buddy Action zvth
Çok ağır ve bir kez bir başarı elde ettiğinizde, bir hediye kutusu görünecek ve kilidini açmak için bir video izlemek için bir düğme belirecek ama buna basmama izin vermiyor. Sadece çalışmıyor. Bu oyunu çocukken çevrimiçi oynadığımı hatırlıyorum ama bu çok hatalarla dolu
Oyununuza pompaladıkları reklam miktarı çok saçma. Hiç reklam kalmayana kadar bunu kaldırıyorum. Ne pil israfı.
Bir reklam aldığınızda; Rastgele, arkadaşın 3. kez öldüğünde, göz kırptığında, nefes aldığında, dünyaya bir bebek doğduğunda, sana çarpan her güneş ışını için oyunu başlatıyorsun, bir silah alıyorsun, bir hediye alıyorsun (20 saniyede bir), rastgele. gövde. Bu oyun eskiden o kadar iyiydi ki, bu sürümde harcayabileceğimden daha fazla para harcadım. beyler onu mahvettiniz
Ücretsiz ürün almak için çok fazla uygulama içi satın alma ve çok fazla reklam, 1 ürün almak için 5 reklam izlemeniz gerekiyor, çabucak sıkıldınız
İlerlememi geri yüklemeyi denedim, hiç işe yaramadı, eğer evcil hayvanlarınız bir mobil bilgisayar tableti aynı şeyse, bunu değiştireceğim, her seferinde daha gelişmiş oluyor, eğer geçemezseniz, bunun bir 0 yıldız olacağını tamam lütfen PACH veya başka türlü oyun çok iyi K sadece lütfen onu yakala
Harika bir oyun muteşem ❤😂🤪öne çıksın diye sjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjssjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjssjsjsjsjsjsjsjsjsjsjejsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjjsjsisisjsisiisisiisjksakjajsjjsjsjajsjjsjsnhdudkebjdhskhxhdhdbcbxjbdsubsibsjuejehsjhsuendhdkdbxjuxhskshskeuehsodvskdjvdhsjdsuvsjsuejeiehdjdhdjd8udjeudheue
Dürüst olmak gerekirse, bu gerçekten iyi bir uygulama, ancak kendi arkadaşınızı beğenmek, bir özel oluşturmak ve birkaç göz, ağız, burun, saç, vücut vb. eklemek için bir seçenek ekleyebilir misiniz? Çünkü gerçekten farklı bir arkadaş edinmek istiyorum. Ve 25 dakika geciktiğinde, arkadaşın titrediği ve oyunun çöktüğü bu sorunu alıyorum gibi bir sorunu çözebilir misiniz?
ateş et, parçala, fırlatma, Tanrının gücünü ve durmayı düşünmeyi düşünme. Artık savaşmak için bir cephaneniz var: roketler, el bombaları, otomatik tüfekler ve hatta bir kaza bombası! Size Kick the oyunu'yi gösteriyoruz - stresli bir oyundan daha fazla bu oyunddy daha fazlası. En iyi etkileşimli aksiyon oyunu. Tüm stres oyunları arasında Kick Buddy, hayatınız unutabileceğiniz bir oyundur. Sıkıldığında oynamak için
Using APKPure App to upgrade Kick the Buddy, fast, free and saving internet data.! stress relief game Go Head Buddy is waiting for you for
Kick the Buddy Apk oyuncuların talihsiz bir bebeği yenmesi gereken ve her türlü ürünü satın almak için sınırsız paranın keyfini çıkarın.
Mükemmel oyun ingilizcesi. ancak BİR ÖNEMLİ tasarım kusuru var: Örneğin bir şey satın alırsanız: altın ve fabrika ayarlarına sıfırlama beklendiği gibi altın kaybolur AMA “Satın alma(ları) geri yükle” düğmesine bastığınızda Düğme çalışmaz. Kodun bazı düzeltmeleri, bence oyunun geliştirilmesine büyük ölçüde yardımcı olacaktır.
Kick the Buddy Экшен zml
Herkes haklı reklamlar gecikmeli reklamlar eski sürümü mod ile denediğimde nefret ediyorum sadece gecikmeye devam ediyor ve evime ekranıma götürüyor ben bir youtuberım zyan saal ve diğerleri daha fazla içerik için oyun videosu çekmeye çalışıyorum ama aynı bunun gibi gecikiyor sekmemde doz, umarım düzeltebilirsin, şimdi donlode ediyorum ama sekmemde, babalar telefonu çalışmıyor, bu yüzden yeni telefonumda deniyorum hop çalışıyor🤪
Yorumların bir okulda oyun içeriğinde yazan bu oyunu ilkken hiç mie bakmadın sonra oyunu yüklüyorsun bir tane silah gördünüz hemen bir yıldız vermişler simge diye birisi demiş "oyun dan midem bu çok fazla şiddet var ip olayını çok" falan demiş ulan oyun 12 yaşlar için benim ama benim kuzenim 6 tane yükledim ben hiç midem bulanıyor diyeyorum oyunu bana da önerdi bende yükledim oyun şiddetli şiddetli kuzenim yüklemezdi
Bu oyun hem Android hem de iOS kullanıcıları için uygundur. Arkadaşlarınızı da oyuncak ayı üzerinde bir şeyler parçalamaya davet edebilirsiniz. Bu oyun stresi
Kick the buddy oyunu ses ve kurşun geçirmez bir odada bulunan kuklayı parçalara ayırarak oynanıyor. İlk bölümde hiç bir silahınız olmadığı için kuklayı
Köyde çok yanı sıra kayıtlı Ne olduysa değil Yani 3 yıldız ama ben yine de yükledim Fena Kardeşim doğum günü o zaman yükle diyorum güzel Yani
Oyun çok güzel geliyor kuklayı dövdükçe dövesi kullananın koluna indirmenizi tavsiye ederim☺😅
YOL çok fazla reklam. Neredeyse oynanamaz, oturum açıyorum? reklam. öldürür müyüm dostum reklam. hediye alayım mı reklam. 30 SANİYEDEN FAZLA BEKLİYORUM? AD!
Oynaması eğlenceli ama kesinlikle bazı eklemeler yapın. Ne zaman menüye girsem, her seferinde bir ekleme alıyorum. Düzenleme: tamam tamam 6 yaşımdayken bu oyunu oynamaya başladım, sevdim ve şimdi sadece sinir bozucu... HER YERDE reklamlar var ve onu yüklemeye ve kaldırmaya devam ettim. En son yüklediğimde birkaç ay önceydi, yaklaşık 4 ay oynadım ama gerçekten sıkıcı olmaya başladı. Lütfen daha fazla silah ekleyin ve bazı reklamları çıkarın! Sana para kazandırdığını biliyorum ama biraz daha al!
Şahsen ben bu oyunlardan nefret ediyorum, eğer kırmızı kurdeleyi her indirdiğinizde, silahları iyi bir şekilde tekmelemek için indirdiğinizde, size iki yıldız veren bir reklam verir (ve eğer bu oyuna sahipseniz, onu silmelisiniz) 👿👿👿👿👿 👿😡😡😡😡🤬🤬🤬😡😡😡🤬🤬
Abi bu oyunu eskiden ben deliler gibi oynuyodum... sonra budy ye ingilizce bir şekilde buddy beni görebiliyor musun? (Büyü beni görebiliyorum uzun?) Diye sordum... sonuç... Seni görebiliyorum ( seni görebiliyorum) dedi... ve o sonundan sonra asla ama asla bu oyunu indirmedim. Tavsiyem bu oyunu oynamayın. oradaki o seni görebiliyorum (Seni görebiliyorum) de oradayken o insanlardan beri birdaha asla oynamadım benim puanım 10 2 ojfgkjgokrjgokjdfogkjrflkgnrokfgndlkngldkfnglkdfngkldntglkdntgljdnfgljd
Bu oyunu küçük kuzenimle oynuyorum ve oldukça eğlenceli. İndirdiğimde, yükleme çubuğunda hep bu yerde dondu. Cihazım eski olduğu için olabilir mi? Ayrıca, buddymanbot'un lazer şeyi anında para kazanıyor ve onun için bunu aldıktan sonra, oyunun bir nevi tamamlanmış olduğunu hissettim. Bu nedenle, bazı cihazlarda düzeltin ve buddymanbot'u daha az güçlü hale getirin.
çok fazla reklam. Bu oyunu açtıktan sonraki ilk 1 dakika içinde 3 zorunlu reklamla tanıştım. ilk dakika abartı.
Hem Android hem de iOS cihazlarda 100 milyondan fazla indirmeye sahiptir. Tüm özellikler için aşağıya bakın. Geliştiricilere göre Kick the Buddy, insanların
Kick the Buddy'yi yıllar önce bir Apple cihazında oynadığımdan beri seviyorum, bu yüzden sonunda Android'e geldiğini görmek beni çok heyecanlandırdı. Bununla birlikte, mikro dönüşümlerin seviyesi ve sürekli tam ekran, yüksek sesli ve rahatsız edici reklamları izlemeye zorlama nedeniyle bu sürümden hayal kırıklığına uğradım. Reklamlardan kurtulmak için ücretli bir sürüm seçeneği yerine haftalık, aylık veya yıllık ücretli bir abonelik sistemi olması beni korkutuyor. Sadece bazı reklamlardan kurtulmak ve birkaç öğeye daha erişim sağlamak için bir ay ödemem gereken miktar için tam özellikli bir PC oyunu satın alabilirim. Daha da kötüsü, bir "elmas" olsanız bile. üye, "ücretsiz" etiketli bazı öğeleri satın almak için yine de reklamları izlemeniz veya "altın" için daha fazla para ödemeniz gerekir. Bu nedenle, oyunun kendisi her zamanki gibi eğlenceli olsa da, sürekli reklamlar ve açgözlü abonelik sistemi nedeniyle oyunu yalnızca iki yıldızla derecelendirebilirim. Geliştiriciler bize oyunun tamamen reklamsız bir sürümünü satın alma seçeneği sunarsa, puanımı revize etmekten memnuniyet duyacağım.
hınçıkımı çıkarmak için iyibir oyun
Bu oyunu 2010'ların başında iPod'umda oynadığımı hatırlıyorum, oldukça iyi bir oyundu ve oyun akışında sorun yoktu. Bugünlerde sadece reklamlarla dolu. Bu sadece can sıkıcı değil, aynı zamanda oyunu oynayabileceğiniz zamanı da bulanıklaştırıyor. Zamanın %75'i sadece reklam izliyor ve başka biri oynamadan önce arkadaşınızı yalnızca bir kez öldürebileceksiniz. Bunu mobil veri üzerinden oynamayı düşünüyorsanız, 10s mbs'yi boşa harcamayın.