Post by wawabaraci on Feb 20, 2022 20:35:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί glitch νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτό γιατί είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι λίγο δύσκολο, αν είσαι πολύ γνωστός! Αν παίζεις γιαγιά, είναι σαν αυτό το παιχνίδι, αλλά λίγο πιο δύσκολο. Έχεις 1 εργασία ποτέ σε επίπεδο και μπορεί να είναι δύσκολες, για τα πρώτα επίπεδα Δεν είναι καθόλου δύσκολο, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου! Όταν τα επίπεδα ανεβαίνουν, γίνονται πιο δύσκολα. Μου αρέσει επίσης γιατί είναι κάπως σαν ανάμεσά μας με αυτές τις εργασίες, αλλά υπάρχει μόνο 1 εργασία στο Scary δάσκαλος 3D. Κατανοώ αν δεν σας αρέσει αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι για μεγαλύτερα παιδιά
Είναι καλό, αλλά απαιτεί κόστος και η μητέρα μου λέει ότι δεν υπάρχει κόστος στα παιχνίδια παίζουν δωρεάν παιχνίδια
Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αφτο το παιχνίδι. Επίσης έχει έναν φανταστικό χαρακτήρα ο δάσκαλος. Κάνει ότι του έρτει αλλά σου δίνει περιπέτειες αλλά και χαρα (είναι τέλιο) αλλα αφτο το παιχνίδι δεν σου δίνει μόνο περιπέτειες αλλά και μάθηση αλλά το αγαπώ είναι το πιο ορεο παιχνίδι ever 💓💓💓💓💓💓😇💓💓💓💓💓💓 😇😇😇
Scary Teacher 3D Android - Δωρεάν Λήψη της Εφαρμογής
Πού είναι η νέα ενημέρωση;
Κολλάει πολύ συνεχώς μου έχει κολλάει το κηνιτο μην το κατέβασε. Πάντως είναι φανταστική εμπειρία τα στάδια είναι πολύ καλά κατασκευασμένα. Τωρα πρέπει να αγοράσω καινούριο κηνιτο.Του βάζω 0,01🤮🤮🤯😱💩📲
Γετί ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΪΚΩ ΔΕΤ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎Πρέπεια ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1 Ώρα 😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡🤬🤬🤬🤬 🤬👎👎👎👎👎👎😒😒😒😒😒☹️☹️☹️😠😠😠😠😠😠
Car Parking Multiplayer ማስመሰል fbhn
Lion Studios; Πλατφόρμες: Android (144) iOS (137); Εκπτώσεις: 0; Βίντεο: 81 ... Scary Neighbor 3D - Strange Teacher House · Περιπέτεια Με: Death Mansion
Λοιπόν...ειναι κλειδωμένα τα επεισόδια μετά το πρώτο και το δεύτερο. Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά πρέπει να πληρώσεις 0.99 για τα επόμενα επεισόδια. Κοιτάξτε παιδιά...κατεβάστε το απλα δεν αξίζει να πληρώσετε τα επόμενα επεισόδια παίξτε μεχρι το δεύτερο και μεταφέρετε το. Οκ; Είναι ωραίο παιχνίδι για να περνάς τα μεσημέρια σου αλλά οχι και επί πληρωμή!! Σύμφωνοι?? Γεια σας και αν κάποιος δεν συμφωνεί να απαντήσει στα σχόλια!
SCARY TEACHER 3D DELİ ÖĞRETMEN YENİ BÖLÜM DİLA KENT youtu.be/07cPuqIOhuQ · @youtube. aracılığıyla. youtube.com. SCARY TEACHER 3D DELİ ÖĞRETMEN YENİ
Biblical Greek Vocabulary - Frequency of 28+ (1-511) - Quizlet
Scary Teacher 3D シミュレーション irx
Είναι εντάξει, αλλά αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ρεαλιστικό, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι είναι εντάξει και θα συστήσω πραγματικά αυτό το παιχνίδι👍👍
Του δίνω 4 αστέρια γιατί όταν χτυπάς το κουδούνι της πόρτας, το MS T δεν αποσπάται η προσοχή και τα άλλα επίπεδα είναι πολύ ακριβά, μερικά μικρά παιδιά θέλουν να παίξουν αλλά δεν μπορούν
Αν μπορούσα να δώσω σε αυτό το παιχνίδι μηδέν αστέρια, θα το έκανα. Μόλις έφτασε στο 86% σταμάτησε και με έδιωξε. Μετά βίας παίζετε μέχρι να εξαντληθεί η ενέργειά σας και ο μόνος τρόπος για να την επαναφέρετε είναι να αγοράσετε ενέργεια με χρήματα (και ΔΕΝ μιλάω για χρήματα στο παιχνίδι). Συνολικά, ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ!!
Θα του έδινα 5 γιατί δεν καθυστερεί και δεν έχει σφάλματα για μένα. Όταν χάνω πολλές φορές γίνεται τόσο εύκολο.
Γιατί συνέχεια με βγάζει εκτός
... Παιχνίδια Δράσης · Παιχνίδια Προσομοίωσης · Παιχνίδια με Παζλ · Παζλ Περιπέτειας; Scary Teacher 3D Android - Δωρεάν Λήψη της Εφαρμογής.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά πολλές προσθήκες με τρελαίνουν όταν οι προσθήκες εμφανίζονται πάντα τη λάθος στιγμή, αλλά και πάλι μου αρέσουν
Είναι τέλειο αλλά γιατί είναι για άνω το 12 αυτό δεν μπορώ να καταλάβω σιγά το τρομακτικό
Είναι τόσο δυσάρεστο και χρειάζεται για πάντα για να φορτώσει, υπάρχουν επίσης πολλά σφάλματα και πράγματα, γι' αυτό το διέγραψα αμέσως (μην πειράζει τη γραμματική μου
Έβαλα δύο αστέρια επειδή το ένα δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω, μου έπιανε πολύ χώρο, γιατί μου αρέσει όταν είδα τον αγαπημένο μου YouTuber να παίζει το παιχνίδι και φαίνεται πολύ διασκεδαστικό! 3 χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το κατεβάσω στην πραγματικότητα έπρεπε να διαγράψω τρία από τα παιχνίδια μου για να το εγκαταστήσω! Έτσι αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι καλό αν δεν είναι, είμαι τόσο θυμωμένος!
Θα ήθελα μια πίστα που δεν λείπει από το σπίτι για να μάθω καλύτερα το σπίτι
Σας ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι. Όλα είναι ωραία σε αυτό και οι φάρσες είναι ενδιαφέρουσες. Και θέλω να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση που μπορώ να ξεκλειδώσω την απεριόριστη ενέργεια σε αυτό.
Tbh αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο υπέροχο. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό και μου άρεσε να παίζω, αλλά μετά από λίγο παρατήρησα κάποια περίεργα πράγματα σχετικά με το παιχνίδι. Θα αγόραζα κάτι και θα έπαιρνε τα χρήματά μου αλλά δεν θα μου έδινε το αντικείμενο που πλήρωσα για να χάσω όλα μου τα χρήματα. Επίσης θα το έκαναν έτσι ώστε τα επίπεδα να είναι αδύνατα και θα την έκαναν να σε κυνηγήσει μέχρι να σε πιάσει. Όταν τρέχεις μακριά, μερικές φορές τρέχει προς την άλλη κατεύθυνση και σε πιάνει όταν δεν είσαι εκεί! Idk αν είναι πρόβλημα αλλά πρέπει να διορθωθεί.
Δεν μου αρέσει καθόλου χάλια γραφικά και πιστεύω είναι ακατάλληλο για μικρά παιδιά...
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί μπορούσα απλά να βάλω τα πόδια μου ξαπλωμένα στο κρεβάτι μου και να το παίξω ενώ έβλεπα τηλεόραση ήταν πολύ διασκεδαστικό😃👍😃👍😃👍😃👍
Scary Teacher 3D Simulation hunv
Ωραίω
Μου αρέσει το παιχνίδι. Αλλά χρειάζεται πάντα για να γυρίσεις. Θα το κατέβαζα ξανά αν διορθωθεί
Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι που έδωσα 2 αστέρια επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα που έκανα 3 κεφάλαια και το κεφάλαιο 4 και 5 δεν ανοίγει, σαν να έρχονται σύντομα, έτσι αποφάσισα να απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι και να εγκαταστήσω ξανά αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι Ανοίγοντας όταν ανοίγω το παιχνίδι μαύρη οθόνη ελάτε, παρακαλώ, διορθώστε αυτό το πρόβλημα, παρακαλώ, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Surer είναι καταπληκτικό παιχνίδι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και πάλι καταπληκτικό
Ειταν Καλή με λίγα λόγια
😍
είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά για τα σεαρτιακά πράγματα πρέπει να πληρώσεις και γίνεται ενοχλητικό.
Έβαλα 🌟🌟🌟 στερια γιατί χάνεις αρκετά εύκολα ενέργεια και κάποιες πίστες πιο μετά είναι με λεφτά 💰💰💰💲💲💲
Καλό είναι αλλά είναι παρά πολύ μπαρέτο
Αυτό το παιχνίδι δίνει στα παιδιά ιδέες για το πώς να συμπεριφέρονται άσχημα και κόλπα στον δάσκαλο που θα τα οδηγήσει σε ασέβεια στο σχολείο. Προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα.
Σούπερ σούπερ
Αυτό το παιχνίδι έχει τα πάντα εκτός από το άλμα ή αν λυγίσουμε το δεν πρέπει να είναι ορατός
Scary Teacher 3D Simülasyon dsf
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια και κάνει το τηλέφωνό σας να καθυστερεί
συνιστώ τη χρήση αυτής της εφαρμογής σε tablet tablet ή τηλέφωνο επειδή χρησιμοποιώ έναν υπολογιστή για αυτήν την εφαρμογή και δεν λειτουργεί, ήμουν στο επίπεδο 2 και έλεγε "ενώ εστίαση στο κλείδωμα εφαρμόστε την επιλογή για άνοιγμα" και το έκανα αλλά δούλευε συνέχισα να πατάω το κουμπί αλλά δεν συνέβαινε τίποτα