Post by wawabaraci on Feb 20, 2022 20:14:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Protect \u0026 Defense: Tower Zone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Protect \u0026 Defense: Tower Zone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Protect \u0026 Defense: Tower Zone 2022 version ▞▞▞
Hea graafika Parim TD-mäng i
Liiga lihtne mäng, mitte liiga huvitav.
Kaitsetsooni mäng on parim, ilusti proovitud kopeerida..
3 taset sisse ja juba igav. Kustutatud.
Kuidas oleks, kui ma saaksin seda mängu mängida... Ma vihkan reklaame
ma andsin kuidagi 3 tärni ... sellel mängul pole Toweris kirjeldust, ma mõtlen, et .. näiteks ma tahan teada, milline torn sobib lennukite hävitamiseks, milline torn on hea kiirete vaenlaste jaoks, milline torn võib vaenlasi aeglustada (midagi nende näidete taolist)
Realistlikum graafika
Kena g
Dfc mine vali teda
See on suurepärane mäng, kuid see ei näita statistikat ja vaenlase HP-d, soovitan need lisada ja näidata ka kogukahju, see oleks tore.
Lõbus püss kombineerib ja kasvatab tulnukate laskurit, kuid peamine puudus on see, et mäng on teisel ringil tugevalt üleliigne. Me kõik vajame rohkem segaseid taustasüžeeliine, mis hoiavad hoogu edasi ja kõik liiguvad õiges suunas... Järgmisel korral 4 tärni, kui hoiame värskendusi ja täiendusi "Pühade ostude jaoks"!
Ei meeldi saada mängimiseks sõnumite meeldetuletusi
Natuke lõbus timr'ist mööda saata
Esimene tase lihtsal oli, teine oli võimatu.
Hea graafika, bg-muusika ja helifx. Mulle meeldib, et saan seda mängida võrguühenduseta, kuid soovin, et tasemed oleksid suuremad ja teed pikemad.
Protect & Defense: Tower Zone Strategi zbbk
Hea mäng kena graafika ja lihtsa torni asetamisega. Vajab vähemalt iga torni põhikirjeldust. Eelistatavalt mängus. Võib kasutada ka käsitsi salvestamise võimalust (võib-olla mängusisesel seadete ekraanil). Peale selle, palju nalja!
Heal juhul ok
Tore mängida
Basante buena
Lõbus, kasutajasõbralik tornkaitse!!
Seni hea
Suurepärane mäng ja väga sõltuvust tekitav. Tühjendasin 37. taseme, kuid see viib mind uuesti 37. tasemele. Tundub, et olen suletud ringis. Kas see pole normaalne või on sellel mängul ainult kuni 37. tasemeni?
Vaja rohkem graafikat.
Hea graafika ja lõbus
Olen ainult mõnda aega mänginud, aga ma naudin seda mängu väga, palju paremini kui teised tornimängud, mulle meeldib, et igal tasandil on palju ehitusruumi ja et torn saab minna otse järgmise kõrvale ilma konflikti tekitamata. üksteisega. Graafika on hea, sellel on ilmselgelt p2w võimalus, kuid arvan, et saate raha eest lihvida.
Suurepärane mäng. Kaotasid ainult tähe, sest äärealade torne on raske uuendada, ilma et kogemata boonuseid tabataks
siiamaani on kõik korras
Tore
See on suurepärane, üsna keeruline ja töötab hästi. Normaalsel tasemel mitte ülemäära koormav, kui on vaja samal ajal televiisorit vaadata. Hea töö.
Lõbus. Ainult reklaamid on valikulised ja saate preemiaid. Tundub aus ja f2p. Siiani on kõik suurepärane. Olen 6. tasemel, seega umbes 1 tund. Mänguaeg. Aitäh arendusmeeskonnale. Tervist
Lame
Üldiselt on see hea, kuid kas saate lisada relva heli ja väikese sfx-i?
Ok ja väga lõbus. Aitäh.
See on lõbus mäng, mida mängida, kui pole midagi teha
Päris hea mäng ja jookseb sujuvalt
Lõbus ja sõltuvust tekitav
Parim tornikaitse mäng seal
Väga elementaarne...
Vajab rohkem täiustamist
Protect & Defense: Tower Zone 전략 quk
Väga hea mäng.
Run Race 3D Спортивні spe
Hea. Mitte liiga raske
See on aja raiskamine, aga mulle meeldib.
annaksin sellele viis tärni, kui bu on rohkem taset. kuid see gane on lõbus mängida head graafikat ja kõik selles mängus on lihtsalt hämmastav.
väga hea. mäng
Korralik mäng jahutamiseks ka.
Protect & Defense: Tower Zone Strategia xall
Ilus mäng siiani.
Varem andsin 4 tärni. Nüüd ainult 1 tärn. Sest tase 36 ei saa läbida. Tornid on maksimumiga, kuid kasutud. Desinstallimine kohe
Dupa
Pole paha aja tapja.