Post by alsaudisasa on Feb 17, 2022 13:13:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати злато хак ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Цоол игра
То је добра игра, једина ствар је да су неке надоградње веома скупе.
У почетку екстра касније само мало напредује.
Перфектно
Grow Empire: Rome Стратегії swcb
Ова игра је нешто попут моје. Ова игра ми је омиљена
Лоше
Ми
супер добро
Много реклама
Добро је
Ипак, пристојна одбрамбена игра тешка, па се припремите да радите талас за таласом само да бисте КОНАЧНО добили довољно злата да изједначите једну јединицу, а затим исперите и поновите. КСП се зарађује чак спорије од злата, чак и ако су СВИ поени ваших вештина уложени у надоградњу вештина Боост КСП. Ипак, у овој игри се још увек може забавити, посебно ако имате пуно стрпљења (или новца за спаљивање).
Након 4 године играња ове игрице, не могу да одустанем од ње јер када почнем да стримујем, моји гледаоци су увек желели савете како да постанете највеће царство.
Top 5 besplatnih Android igara: PES 2017, Pokemon Magikarp ...
Grow Empire: Rome استراتژی kqu
Игра је ултра добра
Ја бих лично желео да кажем да ова игра има своје предности. Иако из већине војних битака на једној стази, видео сам изазовније компоненте у другим играма. Тренутно се игра око 2 сата. Нисам сигуран да ли је ова игра за вас, али убија време. Верујем да би игра могла имати више компоненти/јединица и других ствари. Ипак, игра има спору изградњу, па би се могла проширити. Можда и није. Још увек добро. Лично бих ишао са (Стицквар Легаци или Цастле Сторм)
Хи.Гаме је СУПЕР ОДЛИЧНА и играм је сваки дан. Хвала ГСС (Гамес Статион Студио) што сте направили ову игру, надам се да ћете направити још занимљивих игара попут ове и такође никада нећу избрисати ову игру јер је најбоља. Велика подршка од мене
Супер игра волео бих да кад је еасе да можеш да помазете да Луцас стееле са стрелцом
😛
Grow Empire: Rome Strategiya tbtl
Untitled
Задовољна игра са 3д графиком. Али нешто није у реду. Наишао сам на бубу која је учинила да моје јединице нестану из ничега попут магије
Kako skinuti i instalirati rome total war - Bonsai casopis
Апсолутно невероватна 🎮 једна од најбољих игара које сам икада играо нивои су лаки ако одаберете праву стратегију и тешки ако изаберете погрешну, што игру чини изазовном на добар начин у једном од прегледа видео сам да се особа жали да игра је веома тешка и не може да прође талас 120, али у ствари игра је прилично пристојна ни претешка ни превише лака. Ово говорим пошто сам прешао талас 160 и само је један дан откако сам је преузео невероватну игру, али молим вас да смањите трошкове хероја невероватно 🎮
занимљива за убијање времена
Допада вам се, молим вас, додајте још бесплатних ликова и олакшајте млевење новца
Игра је пријатна, али због своје природе може се лако понављати. Играо сам игру пре годину дана и мислим да је некада била боља. Имао је мање огласа, микро-трансакција, боље техничко стабло и механику. Програмери су направили одличну игру и смањили је због похлепе. Штета, али све у свему, то је једна од бољих игара у продавници апликација. Постоји око 4 сата времена за које можете да играте игру и да вам не досади. Мада ако би програмери додали још, сигурно бих се вратио.
Preuzmite Grow Empire Rome 1.3.32 MOD APK Neograničeno puno novca za Android mobilne telefone, pametne telefone. Tableti i drugi uređaji.
Опуштена игра која је одлична за провођење времена, једноставна је, али је и даље забавна играти без плаћања и још увек има систем награђивања да задржи моје интересовање
Обожавам ову игрицу која је забавна, али она постаје Лил гринди, али је заиста забавна
Grow Empire: Rome रणनीति hoxa
Zombie War Idle Defense Game Kasual hsn
Није тако забавно играти се и досадно. Не знам зашто је рампи за тестирање потребно толико новца да се надогради за прву. Време и зашто зиду, стрелцу и канону треба више новца за надоградњу сваки пут када их надоградим.
Најбоља игра
Добро је и помало досадно када је њихов оглас након 2-3 махања.
ЗБОРНИК РАДОВА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У НИШУ ...
nasledje_42.pdf - Filum
Требало би да добију мултиплаиер или нешто слично или бржи начин да дођу до новца, али генерално ми се свиђа игра
Забавна игра. Не морате да платите да бисте победили. Постоји начин да се сакупе сви потребни ресурси, што ће очигледно потрајати мало дуже. Помогао је да се убије Томе док сам био у изолацији
Игра је добра, али војничка мора бити више и КСП такође мора бити више
Ја сам опуштајућа игра🙃🙃🙃
Igre za android koje se igraju bez Interneta. Preuzmite igre za ...
Веома добра игра и да сам имао пет звездица, желео бих да АИ буде мало паметнији, хвала програмеру
Забавно, додаци нису неодољиви
Ок игра. Гледајте да постаје тешко само да се подигнете на ниво или да се кладите након нивоа 10. Нећете платити новац за игру за коју је потребно превише само за ниво. Заиста ми је жао, али ова игра је могла бити боља ако би јој било лакше да будемо на истим нивоима за победу и не морамо да плаћамо за јаче хероје. Веома је тужно када мислите да ће игра бити сјајна. Али испоставило се да је неодољив само бла.
Нај боља игрица коју сам играо у животу!!!
😀Супер
Потребно је пуно посла. Првих пар сати је веома забавно. Онда то једноставно постаје пољопривредна игра без стварног начина за победу. Нема развоја у каснијим фазама игре. Последње плоче се не могу освојити. Постаје све горе и горе како напредујете до завршних нивоа. Нема опција надоградње на завршним нивоима и појачаних напада. Потпуни ћорсокак. Могла би бити класична игра, али није у свом тренутном стању. Постоји много других игара. Не губите време са овим.