Post by alsaudisasa on Feb 17, 2022 13:10:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa výdrže hack ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Ospravedlňujeme sa, že to bolo omylom dod
Age of War Strateške igre wst
Plz urobte Age of War 2 a 3 a 4 a 5 plz thx moc
Hra je zábavná a rád som ju hral, ale teraz, keď skončila, nevidím žiadnu schopnosť opätovného hrania, tiež by som rád videl viac vekových skupín a vecí pridaných do vyšších úrovní, ale dovtedy meh
Dobre trieda ak máte zadanie hotové tak máte zvyšok hodiny informatiky voľné
Ovládanie fotoaparátu je trochu trhané, no okrem toho hrá na počítači presne tak, ako je zvyknuté
Veľmi zábavné a teraz je to pre mňa nostalgické, najmä s hudbou
Kedysi sa mi táto hra veľmi páčila, ale teraz stratila svoj nádych.
Zakaždým, keď dostanem svoju 4. dvojitú vežu vo vojenskom veku na nemožné, zaostáva a zatvorí aplikáciu. Preto hrám iba verziu pre počítač.. Už by som hral režim generálov, keby to nebolo pre mizernú službu.. a nie je to môj internet S inými hrami nemám žiadne problémy
Age of War Strategi fvrz
Keby pridali funkciu pre viacerých hráčov, vďaka ktorej by to bolo oveľa lepšie. Bol by som rád, keby to urobili.
AI má nekonečné peniaze aj v normálnom režime. Jediný spôsob, ako vyhrať, je mať dostatok veží na obranu proti ich nekonečným vzdušným jednotkám, kým nebudete mať dosť peňazí na spamovanie viacerých 150 000 jednotiek za sebou.
4 hviezdy lebo to je nekonečná hra ale je dobrá
Dobrá hra, ale tá aplikácia sa mi nepáči. Ak ste preč na 10 sekúnd, potom sa reštartuje, prečo?
Zahrajte si vek vojny
Age of War Strategie xahn
Väčšinou to dávam 5 kvôli nostalgii. Milujem túto hru, úplne úžasná. Teraz, keď sa flashový prehrávač končí, je fajn, že ho tu mám so sebou.
Flash player: *DED* vývojári: NAŠLI SME INÉ MIESTO, ABY SME ĽUĎOM VRÁTILI DETSTVO
Je to dobrá hra, ale má nejaké problémy, keď som na minútu vymazal všetky moje dáta
Nový herný režim 7 $, hacknutý režim 6 $ plus reklamy!! Odinštalovať!!
Milujem hru a podobne, ale keď všetko porazíte, bude to trochu nevýrazné, dúfam, že získate veľa podpory / peňazí na vytvorenie druhého alebo pridania k prvému alebo dokonca na vytvorenie tretieho, čo by bolo skvelé, ďakujem
Najlepšia hra vôbec
Keď som bol malý tak som ju hral
Rovnaký starý klasický pocit, veľmi zábavné hrať
7 € za nový ganemode bez dôkazu o tom, čo to je alebo ako to hrá. Trochu hlúpy
Crazy Kick! Arkadne igre ulo
Hra je naozaj dobrá.Hral som ju na svojom PC.Jediný problém je v tom, že bez zaplatenia nemôžete hrať nový herný režim.Inak je hra úžasná.PS Nezaujímajú ma hacky.A tu je tip:Len noobs používajú cheaty!
Super hra hral som ju aj na pc a teraz je aj na mobil super ©
Takmer som omdlel, keď som bol v polovici!
Naj hra ktorá môže bit
Ked som bol maly hraval som to na PC
Vy duté hlavy ktorým to neide stiahnuť alebo vám to vipne v strede hry tak si treba kúpiť lepší mobil nečudujte sa že vám to nejde stiahnuť keď váš mobil je daka lg šunka (inak super hra)
Táto hra naozaj nie je taká zábavná
Dobrá hra
Dal som to v 3 dobe
To OK
Zábavná hra, ale aj cheaty. V 2. a 3. diffecaulty hra dokáže splodiť nepriateľov rýchlejšie, ako ich dokážete zabiť
Hay Bol som v škole a hral som túto hru na počítači a veľmi ma to bavilo, takže ju musím hrať
Nechcem zastaviť túto hru, pretože má veľa ľudí vo vojne😏😏.
Zo začiatku zaujímavé, ale časom to začne nudiť
Throwback preruší pamäťovú dráhu na stránky ako y8, miniclip, kongregate atď
Mali by ste pridať multiplayer, aby sme mohli ísť proti niekomu nepredvídateľnému
Najhlúpejšia hra všetkých čias
Age of War Strategi jexa
Veľmi zábavné a veľmi jednoduché. V normálnom režime mi to trvalo 10 minút.
Myslím, že by ste to mali urobiť, ak máte na výber, v ktorej fáze chcete ukončiť ar a bezplatnú skúšobnú verziu každé 3 hack módu Chcel by som to vyskúšať
Mohli by vymsliť aj Age of war 2 ale inak super