Post by alsaudisasa on Feb 17, 2022 12:49:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje źródło usterki ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Chciałem, żeby to była jak historia, ale w tym czasie ona wiwatuje.
Po pierwsze, nie sądzę, żeby ludzie chcieli widzieć reklamę za każdym razem, gdy naciśniesz przycisk, po drugie, dlaczego nie możesz zrobić nic zabawnego, po trzecie, po trzecie, dlaczego mielibyśmy mówić w miejscu, które jest zamknięte! To po prostu zwykła głupota
Fajne ale twórcy powinni zmienić tę zablkokowane
Firma coco powinna zachować się płatnym rzeczom wwtedy więcej ludzi będzie korzystać z ich gier. Jeśli to łapkę zdobędzie zostawcie łapą w górę
Zapirdolone
O MÓJ BOŻE. TA GRA JEST WSPANIAŁA. Żadnych skarg na samą grę, tylko kilka problemów. jedna, którą zauważyłem, to dziewczyna, która jest po stronie twojego gracza, jeśli patrzysz na gracza, ona byłaby najdalej na prawo. jej spódnica ma tendencję do rozwiewania się i pozostawania w takim stanie. poza tym nie ma problemu.
Brak jakoś fajnej
Naprawdę kocham tę grę, ale problem polega na tym, że większość rzeczy jest zablokowana, proszę zmienić problem😀
Zdumiewający!!!!!!! Tak zabawne, dobre dla dzieci w wieku 10-12 lat, jeśli chodzi o cheerleaderek. Jestem cheerleaderką, która jest dla mnie naprawdę dobra .......... Pobierz to!!!!!!!!
Umieściłem dwie gwiazdki, ponieważ jest coś Rong, spa nie jest otwarte, kamera nie jest, a lekarz nie ma nad tym pracować
To była niesamowita gra, ale mówią, że gra została zamknięta przez Google ........ szaleje na punkcie gry, ale szaleje na tym samym ..... 😅😅 😅😅😅😅😅😅.
Może powinieneś sprawić, że niektóre przedmioty będą darmowe, gdy osiągniemy określony poziom lub rangę, abyśmy mogli się tym cieszyć... To zabawne, ale staje się nudne, ponieważ gracz musi robić te same rzeczy
Ta gra jest fajna, ale jest tak wiele rzeczy zablokowanych, że jeśli chcemy, musimy zapłacić, dlatego daję 2 gwiazdki
Podoba mi się to, ale czy możesz zrobić spa, szpital i selfie za darmo, to trochę mnie wkurza?
Uwielbiam to, bo jestem cheerleaderką, więc jest super, a jutro mam współzawodnika i jest to mistrz świata
tylko FAJNE !
Cheerleader Champion Dance Off Simulatsioonmängud nkv
Zdjęcia wyglądały rewelacyjnie, więc zainstalowałem aplikację. Proszę, jeśli aplikacje wyglądają dobrze na zdjęciach, nie oznacza to, że dobrze je pobierasz. Chłopaki, posłuchajcie mojej rady, nie pobierajcie tej aplikacji. I zawsze sprawdzaj recenzje przed instalacją. Nie bądź taki jak ja! Poświęciłem swój czas na pisanie, abyś nie popełnił błędu. Bardzo dziękuję za przeczytanie tak długiego fragmentu, ale jest tutaj, aby pomóc. Więc mam nadzieję, że to pomogło. Dziękuję Ci! x
Ja już kilka razy zatrzymam tę grę i mi się znudziła
Ta gra jest tak wyjątkowa, nie wiem, dlaczego ta aplikacja jest tak wyjątkowa, dobra robota 🥰
wow, to świetna gra, uwielbiam wszystkie szczegóły, ale kiedy wchodzisz do gry, musisz dużo zapłacić
Kocham te gry!!!!!!!!!!!!!!!!
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action guu
każdą każdą każdą z tej firmy, ale minus taki gr, że rzeczy trzeba kupować
スターチアリーダー シミュレーション lelj
Nie, to niesprawiedliwe naprawienie tego błędu, kupiłem wszystko w grze i było to drogie, ale usunąłem grę, ponieważ chciałem inną, a po kilku miesiącach może 6 ściągnąłem grę i ciągle prosiło mnie, abym ją kupił. Czuję, że to oszustwo i że chcą tylko pieniędzy! To dobra gra, którą dałbym dobrą recenzję, gdyby ten problem nie istniał. Napraw to, proszę, wydałem dużo. Dziękuję
Te gry coco są ekstra wczoraj zaistalowałam ją pierwszy raz a dzisiaj mam wszyskie
Fajna gra naprawdę interesująca Chciałbym ocenić 5 gwiazdek, ale większość rzeczy jest zablokowana, to mój problem z grami coco, nawet jeśli raz w tygodniu odblokujesz wszystkie rzeczy, byłoby lepiej poza tą fajną grą
Bardzo lubię tę grę, jest to bardzo interesująca gra, a ponieważ nie ma potrzeby .płacić jak prawie gry z poziomami
Nawet fajna. 😊.
Spoko:-)
Cheerleader Champion Dance Off Simulācijas spēles brzg
Ta gra jest niesamowita... Bardzo podoba mi się ta gra, nawet moja młodsza siostra też ją lubi... Lubi sukienki, makijaż, spa, kroki taneczne itp. Nawet ona mówi, że proszę t usuń tę grę.... Ale czasami w grze pojawiają się reklamy.... Nawet w tej grze niektóre sukienki, makijaże i spa są zablokowane 🔒.....Więc napraw ten problem po całej grze. Dziękuję za stworzenie tej gry ..........
Gra jest interesująca, ale musisz oglądać dodatki, aby odblokować, a nie kontrolujesz jej, po prostu ją klikasz
Nie wiem jak sie gra bk wszystkie gówniane gry COCO mi sie nie ladują
Taniec cheerleaderek jest naprawdę niesamowity i uwielbiam tę skórkę, ale kiedy teraz wiemy, kiedy ubrać narodowych liderów, połowa sukienki jest zablokowana, więc myślę, że odblokuj tę sukienkę, zobaczymy tę fajną linię Ko, proszę, odblokuj to
Cheerleader Champion Dance Off Simulatsioonmängud citf
Jestem Julka co może grać Jest Emilka jeśli bardzo lubicie butle to wziąć do tej gry bardzo bardzo jeśli chodzi o test Jeden są TXM te są przebieranki i takie są fajne polecam0
Co to jest chyba ma 1 miejsce w głupich grach na świecie
To świetna gra, ale wiele z niej jest zablokowanych, więc ...... nie daję 5 gwiazdek, ale fajnie
Kokosowiec
Tak, gra jest dobra, zachowaj ją, ale jest za dużo reklam, co jest denerwujące, a fakt, że kupujesz rzeczy, jest denerwujący
Ciągle mnie wywala ta gówniana gra!
Najgorsza gra, jaką kiedykolwiek widziałem!!!!!
Gra jest dobra, ale chodzi o to, że jest nudna… Strata czasu i wzroku… Lubię tę grę, ale jej nienawidziłem… gra , pełna nudy , wesołości itd. itd. .. twórca gry jest bardzo idiotą ...... głupi , idiotą świata gry .......
cóż .... to testowanie sota ... ale potem kupujesz wiele rzeczy?
Ta gra jest super
Naprawdę bardzo mi się podoba😍 ta gra, w której musimy ubierać się i malować itp. musimy tańczyć i więcej zajęć, a także nie mamy wielu reklam😄 także. i oni są zwycięzcami.💓
To zabawne i meh, lubię ubierać się i wykonywać, ale zamknięte rzeczy, które chcę, baaardzo, możesz je pobrać Nie mam złości na to, jeśli chcesz grę, nie obchodzi mnie, zdobądź ją, jeśli chcesz, tak to twój wybór, jeśli uważasz, że jest to coś, co chcesz, nie dobieraj, jeśli uważasz, że to coś, co się nie spodoba
Spoko apka. 🤔.
Fajna gra Podoba mi się ta gra, ale za zdobycie modnych ubrań, butów itp. musieliśmy zapłacić tak dużo reklamy