Post by skyniphframucni on Feb 15, 2022 1:42:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגבירים את הסיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
גרפיקה מעולה, אפקטים מצוינים, משחק מאוזן ויציב ביותר (ממש ללא באגים) אבל היקף המשחק די מוגבל בפני עצמו. ניצחון על בוס עובר לך שלב, אבל זה בשום מקום לא מבטיח שתגיע לשלב הבא. יש רק ספינת כוכבים אחת בניגוד למה שהוזכר בתיאור.
אהבתי את הראשון. הגרסה המחודשת הזו מרגישה יותר כמו מוניטיזציה מחדש.ספינה ראשונית כל כך מעוררת רחמים שהאצבע כואבת לך מלנסות להגיע בדיוק על גבי כל כוכב בודד, שממנו אתה צריך אלפים כדי שתהיה לך ספינה עם כל עסק. הראשון היה ניתן להשמעה חוזרת. זה הוא טחינה. תמך במשחק האחרון, מעביר את זה.
מישחק יפה
המשחק מתגמל משחק מושלם, צריך לקבל את כל המדליות. Wish יכול להרוויח יותר כוכבים מסרטונים במקום קלפים זמניים חסרי תועלת. הפעלה חינמית הייתה מגניבה להתחיל, עכשיו זה מעצבן כשטרינה מקס משדרגים, באם 0 כוכבים למשך 30 שניות...
משחק די כיף, אבל הוא קורס ללא הרף. נפתח רק 1 מכל 10 פעמים שאני מנסה. ואז זה קורס אחרי משחק אחד. נראה שהוא קורס בכל פעם שיש מודעה אחרי המשחק, ואז לא ייפתח בחזרה. מתסכל מאוד.
אוהב הכל על המשחק, אבל צריך רמות נוספות. נא לעדכן את המשחק עם עוד רמות, שדרוגים, מטוסים וכו'....
Sky Force Reloaded Spillehall vsjv
מספר 1
הבעיה היחידה שיש לי היא לא להיות מסוגל לראות דרך האצבע שלי כשזה מגיע לבדיקה אם השביל מאחוריו פנוי. חוץ מזה, משחק מעולה. יהיה נחמד אם הספינה לא תעקוב אחר תנוחת האצבע שלי אלא תפעל לפי מחווה. כמו פונקציה מסוג ג'ויסטיק.
קושי גבוה מדי ברמה מאוחרת יותר.
האנשים שנותנים ביקורות חיוביות זו מקושרים למפתח או מקבלים תשלום. זה לא יורה רע אבל זה לא מרגיש גמור בכלל. השליטה זקוקה לעבודה, עיצוב הרמה מפותל והתפריטים והממשק חסרים כל תיאור שיציין את הלחיצה שלך. יכולתי לראות שזה משחק נחמד, אבל במצבו זה מרגיש כמו נטוש.
משחק מצוין אבל זמני ההמתנה הכפויים די מגעילים. אחרת, מאתגר בדרכים הנכונות, גרפיקה טובה, פקדים הם פנטסטיים, וזמן המשחק נחתך לנתחים מתאימים שאתה עדיין יכול להסתכל למעלה מדי פעם.
לאחר השלמת כל הרמות, המשחק הפך למשעמם..אפילו הטורניר הוא רק מצב הישרדות..המשחק הזה זקוק למפתחים שיכולים להוסיף עוד רעיונות כדי להפוך אותו למרגש כמו המשחק הראשון..
נוֹסטָלגִי! שיחקתי במשחק הזה כשהייתי ילד בטלפון נוקיה שלי. אני מקווה שתוכלו לכלול גרסת 2006 של המשחק, בואו נקרא לזה מצב קלאסי. אני גם מקווה שתחזיר משחקים אחרים כמו Explode Arena!
בקרות קופצניות ואיטיות, מאבדים יותר מדי חיים. הוסר
כיף לשחק אבל גם כשמסיימים את השלב הראשון, השלב הבא הוא... שלב ראשון. שוב. חשבתי שזה לפחות ישנה את הנוף או משהו!
Sky Force Reloaded Arkádové noto
נראה בסדר. אבל לעתים קרובות מרמה אותך מהנקודות שלך לאחר צפייה במודעה. הסיבה לכך היא שהמשחק נסגר לפעמים כאשר אתה לוחץ על כפתור חזרה לאחר צפייה במודעה. אותו דבר אם אתה משתמש בלחצן סגירת החלון בפינה ה-rt העליונה. זה קורה כל כך הרבה שהחלטתי להסיר את המשחק.
Sky Force Reloaded Spillehall vsjv
בסך הכל חוויה נהדרת. לפחות, כשהפרסומות יתחילו להופיע, תן לנו לקבל את התגמול מזה. זה פשוט מרגיש שככל שאני משחק יותר זמן במשחק זה בא לעתים קרובות יותר.
אני ממש נהנה מהמשחק. זה די כיף ומאתגר. התלונה היחידה שיש לי היא זו; שילמתי כדי להסיר מודעות לצמיתות, ובמשך זמן מה לא קיבלתי מודעות. אבל לאחרונה קיבלתי פופ אפים לאחר ששיחקתי משימה. אני בסדר עם צפייה במודעות כדי לזכות בפרסים נוספים, אבל שילמתי כסף כדי להסיר חלונות קופצים ואני רוצה שהם ייעלמו. אין תלונות אחרות חוץ מזה.
נתקע פעמים רבות במסך השחור הראשון עם הלוגו. זה עבד בסדר עד שבוע אבל עכשיו הדבר הזה התחיל לקרות. ואז לפעמים זה עובד בלי טרחה. התנהגות לא סדירה לחלוטין. אני משתמש בסמסונג נוט 9.
משחק נחמד. עשוי היטב עבור קליעת טלפון. אבל הצורך לשחק שוב באותן רמות כדי להגיע רחוק זה פשוט נורא אחרי זמן מה.
התקנתי מחדש את המשחק לאחר זמן מה. כל הרכישות והתקדמות המשחק שלי אבדו. ניסיתי לשחזר רכישות, אבל לא אומר שום דבר לשחזר. עריכה: פנו לתמיכה והם הצליחו לשחזר הכל בהתאם.
משחק כיפי ומהנה שווה הורדה
אין שום דבר חדש במשחק. ניצחתי אותו פעם אחת אותו ישן אותו ישן יכול לעשות עם כל הרמות החדשות, כלי הנשק, השדרוגים והמשימות
Dino Water World- Dunia air Dino Petualangan tybp
ממכר מאוד...אחד הטובים ביותר
מעולה
משחק קטלני
הוא מכיל הימורים, גורם לילדים שלך להתרגל להמר, מסוכן לילדים שלך. אתה צריך להמר כדי לקבל את התגמול שלך ממספר אפשרויות נסתרות, זה הימורים.
משחק מהנה לשחק ומאתגר. זה כמו משחק פולשי חלל של עידן חדש עם גרפיקה טובה יותר. יש בו הכל מאוספים וגביעים ועד משחקי טורניר. ממליץ בחום!
משחק טוב
נפלא
משחק מדהים אבל אחרי העדכונים האחרונים כמה תוספות קורסות את המשחק. יתר על כן כוכב x2 בסוף הרמה בטל את הצליל במשחק אם אתה תובע אותם.
אחלה אפליקציה
בשבילי, זה ממש בלתי אפשרי לשחק את זה, כאילו אני לא יכול לעבור את הרמה הראשונה כאילו זה פשוט קשה מדי, אתה יכול להוסיף אפשרות קלה? עריכה: בסך הכל משחק די טוב, גם גרפיקה טובה אבל אני לא יכול להתמקד בדבר אחד.
בקושי מתאים אפילו לשלוש הסיבות המובילות של העורך שהמשחק הזה טוב. זה טחון עם שדרוגים שעולים גם במטבע המשחק וגם בטיימרים שמתחילים ב-5 דקות. שלם כדי לנצח בתחפושת.
מושקע, ולא מרגיש שרק רוצים שתשקיע כסף.
במשחק הזה בהורדה שלאחר מכן, גיליתי שהמשחק החזיר אותי לשלב הראשון עם כל השלבים שהושלמו נעולים. המשחק לא שחזר את הפעילויות שלי/מקום שהשארתי ב-Google play משחקים כמו שצריך. אנא בדוק את זה.
🍉🍉🍉
מונוטוני מדי, צריך להיות כוח אש נוסף שגורם לקו הירי לשנות או להפוך לייחודי
משחק נהדר היה נותן יותר כוכבים אבל המשחק קורס על הבוס הראשון 99 אחוזים מהזמן שאני משחק... הכה אותו רק פעם אחת. הקושי מתגבר במהירות אז אתה צריך לשחק את השלב הראשון כמה פעמים אבל אם הוא קופא בכל פעם שאני עומד לנצח את הבוס אני לא יכול לתת דירוג טוב
משחק טוב מאוד. אבל למשחק הזה יש כל כך הרבה פרסומות. מתסכל להשיג מטוסים חדשים מכיוון שהם רוצים שנמשיך לשחק את המשחק הזה לכל החיים כדי להרוויח מפרסומות. אתה צריך להרוויח מעט הכנסות עבור מה שפיתחת. אבל זה יותר מדי מודעות איך מכבים את המודעות??
השליטה במטוס הייתה ממש בעייתית עבורי.על ידי שימוש באצבע לפעמים הסילון שלי לא היה גלוי הצעה: נא להשאיר מקום ריק כמו משטח מגע לשליטה במטוס. הוסף את ערכת הבקרה הזו כאחת מהאפשרויות לשליטה.