Post by skyniphframucni on Feb 15, 2022 1:36:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више драгуља хацк ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - World Kitchen 2022 version ▞▞▞
буди куду, па је тако да сам се у реду да је у томе што су и даље од мене лили. На крају крајева и ја се не мог шефа у вези са изградњом. У сваком кораку се повлачите. Не могу да се не би требало да буде у реду ,100000. Био сам у послу. Нећемо бити добра идеја. Имам велику ствар. Ако одговорим на ову адресу е-поште на мобилне телефоне и мораћу да будем највећи део изненада. Пре неки дан, тражите. Ако сте неколико недеља. Имаћу све друге руке које сам имао
више волим стару фб верзију, ово је тако тешко играти,.
Забавна је, али не можете да је играте без уласка, али је ипак одлична игра
ново ажурирање је направило тако да не можемо да скролујемо доле или да идемо близу да бисмо поставили под итд.. све иде у горњи угаоб.. поправи то... такође са онлајн наручивањем и нашим телефонима са екраном осетљивим на додир понекад се додирне к и то Опциони поредак нестаје када сам хтео да га попуним.. досадно.. губљење времена и посуђа... требало би да имам дугме за потврду након што притиснем к...
Неким задацима је потребно више времена да би се испунили жеље да су јела боље категоризована у кувару, као што је то што додирнете тезгу и приказује категорију извадите позивајући познате личности задатак није довољно времена и да бисте донели превише раних трошкова молимо поново процените да вам се не свиђа ово последње ажурирање
То је добра игра, свиђају ми се мини игрице које зарађујете можете да играте са другим људима, без реклама, да, даћу вам заслужену фунту.
Cafeland - World Kitchen სიმულაცია mapp
Невероватна игра Молим вас направите неки лак корак. Можете ли дати демо за ново ажурирање
Лепе и забавне игре. Лув ит. Често играм овакве ресторанске игрице са Фејсбука
Након недавног ажурирања, чекате 4 сата на аутомобил за угоститељство. Ово сада постаје досадно ако морам да чекам 4 сата. Молим вас учините нешто по том питању пре него што ми досади и избришем игру. То је веома заразна игра, али било би лепо када бисмо могли да шаљемо личне поруке пријатељима. Ако бисте могли да се побринете за то, бићете веома срећни. Зато што смо некога грешком избацили и желимо да нам се тај пријатељ врати, али нема начина да то кажемо тој особи.
Дао сам вам 5 звездица још у априлу, али морам да кажем да имам много проблема са игром која је спора и чак се замрзава до тачке када морам да извршим принудно гашење.... веома је фрустрирајуће . У последње време нисам приметио ажурирање било које врсте, па се надам да постоји нешто што се може учинити да се ово поправи. Заиста уживам у овој игрици, и волео бих да тако и остане, али ако се ови проблеми наставе, нећу имати избора него да је окончам.
Фј
Добро, само сам разочаран. Била је забавна игра, али сада је теже зарадити новац и сада мини игра више не ради као некада. Увек пише 0 по мом времену. Молимо поправите мини игру и вратите више новца, молим вас.
Ужасно од ажурирања, програмери игара су потпуно избацили забаву из игре. За нас који смо играли неко време постало је досадно јер једина ажурирања приморавају играче да КУПУЈУ како би играли конкурентно против других клубова и није било увођења нових дизајна, што је веома разочаравајуће.
Одлична игра! Идеално за опуштање купаца, коментари су заиста подли!
Од 3 дана је тражио ажурирање и сада када сам је ажурирао јуче, игра се управо учитава 🙄 Прошло је више од 24 сата да нисам могао да играм игру
Најбоља игрица на свијету👌👌👌👌✌✌✌👍👍👍
Волим ову игру. То изазива зависност.. можете се кретати сопственим темпом или у клупском окружењу са такмичењем.
Зашто ова апликација увек жели да се ажурира? 2 пута у једном месецу? Уморан сам од овога и више трошим своје складиште.
Играо сам годинама (187 лвл) и заиста сам уживао. Ово је игра на коју сам заправо потрошио $$. Прилично сам престао након што је уклоњена опција за откуп ваучера за догађаје за одређене ставке догађаја. Примање насумичне ставке није вредно времена за учешће у догађају. Недавно сам поново покушао да почнем да играм и досадило ми је. 3 звездице јер је некада било забавно играти.
Зашто поново од почетка ....на ФБ био сам 250 лвл
Ово је нај боља игрица икад
Ово ново ажурирање има игру која се замрзава свака 2 минута. То отежава нормално улазак у игру. МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ ОВО!!!
Фаворите
Вратио се после пар година. Још увек је прилично забавно. Волео бих да видим нову игру са рецептима на више нивоа и да изаберем да гледам огласе за додатне погодности.
Ова игра је била забавна све док нисте одлучили да повећате количину посуђа потребног за пуњење угоститељских камиона. Више не зарађујемо на забавама. Плаћање за играње чини ове игре мање пријатним за играње. Не уклањам апликације са свог таблета ради побољшања.
Волим игру, али мрзим нову малу сијалицу за подсетник. Неки људи немају Фејсбук да сам ја један од њих, тако да је досадно што ме стално траже да се повежу. Волео бих да постоји више опција за аватар које би биле боље од дугмета за подсетник. Задатак да промените свог кувара је такође помало глуп. Нова количина времена која је потребна да се камион за кетеринг врати је смешна јер то додатно време претпостављам надокнађује
Било је добро до најновијих ажурирања, они озбиљно уништавају ову игру са оним ужасним променама као што су сати чекања камиона који се мењају са 2 сата на 4 сата и готовина за пуњење кутија камиона, 20 кеша на 50 кеша, то није ни пола мање оригинална цена. Ова игра би могла да буде много боља ако заиста лепо направите измене као што је постављање свих задатака на турниру одједном, имати само три одједном је толико досадно и систем на нивоу забаве је скоро немогућ, срање.
Ова игра је лепа, свиђа ми се графика, слатка је.
Било је 5 звездица, али је било превише промена у игри. Апсолутно је волела ову игру, али ради нешто кад год је ажурира, што је сада скоро сваке недеље. Најновије ажурирање: деинсталирање данас. Завршио сам са ажурирањима. Сваки 1 гори од претходног. То је замка новца и одбијам да им пружим сатисфакцију.
Супер је
Добра игра, али цене су порасле да би се ствари добиле. Веома себичан од програмера. Не купујте ништа!! Ажурирање.. Програмер наставља са ажурирањем сваке недеље и смањује зарађене ствари у кафићу или отежава гурајући вас да купујете ствари..опет не купујте ништа у апликацији!!
добро је, али сваки пут када се пријавим морам да ажурирам ову игру..
Играо сам ову игру већ неко време. Ово ново ажурирање је учинило играње тежим и мање пријатним. Више кошта угостити познате личности, узимали сте зелену готовину са журки, већа је количина посуђа потребног за задатке и камиона. У суштини, уништавате оно што је била добра игра, тако да мењам са 5 звездица на 2.
Раније је било веома забавно, али сада је веома тешко добити цл долара, састојке за сос је такође тешко набавити...
Пуно забаве! Играм већ више од 3 године. Једини разлог зашто не дајем 5 звездица је тај што се стално петљате са начином на који Специјални догађаји раде. Иако концепт нове Мини игре није ваша најгора идеја, није ни сјајан. Играм ову игру јер НИЈЕ као све друге игре. Сада су догађаји постали исти, досадна игра спајања као и свака друга игра. После свог времена изгубљеног да зарадимо жетоне за ставке догађаја, и даље смо приморани да узмемо предмете које нам игра даје... Уф!
Супер игрица!
Веома сјајна и дивна игра! 🎮💕Само бих волео да не морамо да чекамо 4 сата да се наш кетеринг камион врати и такође бих волео да не морамо да пунимо кетеринг кутије које садрже преко 10.000 пример 10 364 супе од бундеве. Сада је тип за хотдог кетеринг 2500 цл, где је било 700, био сам на путу да га купим пошто сам штедео и сада уопште немам тог новца. Нека буде најмање 1000 цл. Или само додајте друге начине да брже добијете цл јер је то веома тешко.
Од новог ажурирања више нема готовине у балоновима за забаву. Нисте побољшали игру, већ сте отежали добијање новца. Молим вас вратите новац у балоне за забаву. Била је сјајна утакмица више није
Ову игру сам оценио са 5 звездица, али ново ажурирање је довело до тога да изгубим на наградама за мини спајање игре. Сваки пут када се пријавим у свој кафић, он је на нули. Такође доводи до тога да се камион за превоз појави после ознаке од 3 1/2 сата. Отишао сам у кревет и 7 сати касније проверавам и нема га. Изгубио сам стварни новац који сам потрошио играјући ову игру за комаде у мини игрици. . Контактирао сам корисничку подршку без одговора. Преузмите на сопствену одговорност. Ипак, не саветујем да трошите стварни новац на готовину за игру.
Ова игра ми је олакшала стрес, али након најновијег ажурирања? НЕ ВИШЕ. Идк на које сте мисли дошли да повећате потребне бр. посуђа на кетеринг камиону, још кварова итд..Ова игра би требало да буде хладна и забавна за нормалне људе попут мене који ову игру играм за опуштање. Неколико мојих саиграча је напустило игру због ових нових непотребних промена и сада размишљам на исти начин. Молимо пронађите начин да уравнотежите игру.
Било је добро видети да можете прилично лако да зарадите донаторску валуту од окретања и организовања тона журки. Покварили су игру када су изненада увели нове почетничке задатке који су захтевали од вас да правите машине са ваучерима док сам их већ имао максимално, тако да нисам могао да додам нове. Контактирао сам подршку и рекли су ми да морам само да продам машине да бих могао да обновим и завршим задатке! Ове ствари су биле довољно тешке за изградњу први пут! Тако да стварно зезнете ако сами купујете ствари пре него што то наведе у потрази. Изгубио сам 2 бројача јер сам их додао у складиште да бих изабрао другачији дизајн и игра је рекла да већ имам максималан износ. Контактирао сам подршку пре неколико месеци и они то никада нису поправили. Било је у реду док је радило, али деинсталирање на 118. нивоу сада.
Тешко је добити доларе. Ажурирање има скоро сваке недеље. Цене се стално повећавају за пуњење кутија. Имао је 20, сада је 50.
Одлицна игрица
Одлично, ово свакако препоручујем, али имам предлог шта ако би било друго место или нешто слично. Мислио сам да ће бити сјајно ❤
Игра Роси анд Цоси не ради од ажурирања. 100% се слажем да је сада мање забаве и превише посла. Задаци се предуго заврше. Било би лепо када би било мање анимације за одређене ствари. Додатно питање за потврду би било лепо пре него што потрошите ЦЛ$. Режим дизајна би могао да користи нека побољшања – када се ставка постави, требало би да се врати у режим дизајна уместо да мора да кликне негде другде на екрану да би прешао на следећу ставку.
Gunship Battle Total Warfare استراتژی gtsy